Uslovi korišćenja i Politika privatnosti

Uslovi Korišćenja

Sve informacije (tekstualne i vizuelne) koje se nalaze na stranicama ovog sajta su dozvoljene zakonom, podležu autorskim pravima i drugim oblicima intelektualne svojine. Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada AD Imlek ili je ustupljen AD Imlek, a u vlasništvu je trećih lica. Autorska prava na sva dokumenta na ovoj web stranici (uključujući slike, ilustracije, članke, animacije i ostalo) pripadaju AD Imlek.

Privatnost

Ova Internet prezentacija poštuje privatnost posetilaca. Njenim korišćenjem prihvatate i ovu politiku privatnosti. Obavezujemo se da vaše podatke prikupljene kroz web formulare, ankete, i e-mail korespondenciju nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet pregledaču koji su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

Eksterni linkovi

Ova Internet prezentacija sadrži linkove ka drugim Internet lokacijama. Imajte u vidu da belloorganic.rs nije odgovoran za politike privatnosti drugih prezentacija. Savetujemo vam da pročitate politike privatnosti na svakoj Internet prezentaciji koja prikuplja lične informacije.

Izmene Politike privatnosti i Uslova korišćenja

belloorganic.rs zadržava pravo da modifikuje Politiku privatnosti bez prethodne najave.